DNB Billån

DNB billån

Med et billån fra DNB kan du kjøpe både nytt eller gammelt kjøretøy. Med billån fra en av landets mest anerkjente banker kan du være trygg på at du får gode vilkår, fordeler, og en av de beste rentene i markedet.

Billån fra DNB gir mange kundefordeler

DNB tar fortløpende imot og behandler søknader. Dersom du sender tidlig på dagen vil du nærmest være garantert et svar samme dag. I noen tilfeller, om du er litt heldig, kan du også ha bilkjøpet i boks før dagen er omme.

Ønsker du å kjøpe gjennom bilforhandler eller privat, så har DNB gode betingelser på billån – med rente fra 3,07%.

DNB billån

Markedet er fulle av muligheter når det kommer til billånstilbud. Det er derfor viktig å bruke litt tid og sette seg inn i hva de ulike finansinstutisjonene, leverandørene, og bankene tilbyr. Videre i denne artikkelen skal vi se nærmere på billån fra DNB, så kan du finne ut om dette er billånet for deg, og eventuelt hvilket som best passer dine ønsker og behov.

Hvor mye kan jeg få i Billån fra DNB?

Hos DNB kan du få opp mot 100% finansiering og veldig gode lånebetingelser. Du kan få inntil 10 års nedbetalingstid med rente fra 3%. Hvis du vil se en antydning på hvor mye du kan få i billån hos DNB kan, så kan du teste ut DNBs billånskalkulator.

Nøyaktig lånesum avgjøres i hovedsak av husstandens totale økonomiske bilde. Gjeld, inntekter, eiendeler, og diverse andre faktorer spiller inn når banken foretar en kredittvurdering. Målet til banken er å sikre at du har en forsvarlig økonomi, også etter du har kjøpt bil med billån fra DNB.

Du kan låne hele beløpet uansett om bilen kommer rett fra fabrikken eller er lettere brukt. Er bilen fabrikkny skal du betale lånet tilbake over maks 10 år. Velger du lån til bruktbil skal lånet betales tilbake innen bilen er 10 år gammel. Dette betyr at hvis du kjøper en fem år gammel bil kan lånets løpetid høyest være fem år.

Ulike typer Billån fra DNB

Sikret Billån: Ekstra trygghet

Om noe forutsett skulle oppstå, som for eksempel at du blir permittert fra jobben, arbeidsledig, eller arbeidsufør, så vil det være vanskelig å betjene lånene dine. Dersom du velger et Sikret billån fra DNB får du et lån med betalingsforsikring. Denne forsikringen vil betjene lånet for deg dersom noe uforutsett oppstår, og gir deg og dine nærmeste ekstra trygghet. Et Sikret Billån er åpent for alle mellom 18 år og inntil 63 år, som er i arbeid eller driver næring. Dersom du ønsker et Sikret Billån i Billånet fra DNB må du huske å krysse av for dette i søknaden om billånet.

Grønt Billån: For klimavennlige biler

Dersom du kjøper en klimavennlig bil er du aktuell for et Grønt Billån fra DNB.

Dette betyr bedre betingelser jo mindre CO2-utslipp bilen produserer. Dersom du velger en hybrid-bil vil du få bedre betingelser enn for eksempel med en diesel- eller bensindrevet bil. Dersom du kjøper en El-Bil, snakker vi om en bil med 0 utslipp. Da vil du få de absolutt beste betingelsene med Grønt Billån fra DNB. Dette betyr også inntil 100% finansiering av bilkjøpet.

Grønt Billån fra DNBkan eksempelvis se slik ut:

Nom.rente 3,49 %, eff.rente 5,24 %, kr 150 000 o/5 år. Kostnad: kr 20 313 totalt: kr 170 313

Billån Ung

For alle som er under 35 år gammel finnes det et helt eget alternativ til Billånsavtale hos DNB. Er du under 34 kan du få det som kalles Billån Ung.

Dersom du tar et lån inntil kr. 100000,- kan du velge delkasko-forsikring, noe som gir lavere forsikringsutgifter. Før et hvert kjøp kan du få et lånebevis hos DNB. Dette vil vise alle lånerammene som gjelder i ditt tilfelle, og gjør at du kjapt og enkelt kan slå til når riktig biltilbud dukker opp. Deretter gjøres finansiringsbeviset om til et lån. Det eneste som gjenstår da er at banken godtar bil informasjonen. Er bilen nyere enn 10 år gammel er tommelfinger-regelen at lånet vil bli godkjent raskt.

Et eksempel på hvordan billån UNG kan se ut:

Nom.rente 3.07 %, eff.rente 4,45 %. 150.000 kroner over 5 år. Kostnad 17.606 kroner. Totalt 167.606 kroner.

Se også: Beste billån

SAGA billån

SAGA billån er en annen type billån fra DNB. Er du SAGA-kunde gir dette deg gode betingelser når du skal låne penger til ny bil. Som SAGA-kunde får du også andre kundefordeler og tilbud fra DNB.

Et priseksempel på SAGA billån med DNB kan se slik ut:

Nom.rente 3,49 %, eff.rente 5,24 %, kr 150 000 o/5 år. Kostnad: kr 20 313 totalt: kr 170 313

Billån fra DNB: Søknadsprosessen

Dersom du får innvilget en billånssøknad fra DNB får du sendt til deg et finansieringsbevis. Med dette er du da klar for å slå til når du finner drømmebilen. Når lånedokumentene har blitt signert og DNB har mottatt dem, samt kopi av vognkort, og andre dokumenter, kan du overta bilen. DNB betaler selgeren direkte. Dette forutsetter også at kjøpssummen blir utbetalt til selgeren, og at det skjer samtidig som overtakelse av bilen.

Med et billån fra DNB kan man velge mellom flere forskjellige typer billån som er skreddersydd for ulike behov. Du kan være trygg på at DNB har et billån som passer deg, og du kan gjøre bilkjøpet raskt og smertefritt med DNB billån.

  • Gode betingelser og fordeler på billån til kjøp av ny eller brukt bil
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Grønt Billån, Billån UNG, og andre fordelsprogram

Spørsmål og svar om billån fra DNB

Er det krav om forsikring av bilen?

– Det er pålagt med minimum ansvarsforsikring på alle kjøretøy i Norge. Avhengig av årsmodell og verdi på bilen kreves det også kasoforsikring på bilen. Du velger forsikringsselskap selv, feks Gjensidige.

Når trenger jeg finansieringsbevis?

Finansieringsbevis eller lånebevis er en bekreftelse fra bank på hvilken sum du kan få låne, slik at du kan slå til når du finner et biltilbud. Det er gunstig å hente ut et finansieringsbevis dersom du er usikker på hvilken bil du ønsker å kjøpe, men vet at du skal kjøpe bil, og vil vite hvor mye du kan få i lån.

Hvor lenge er finansieringsbeviset gyldig?

Lånebeviset fra DNB er gyldig i tre måneder.

Kan jeg flytte billånet mitt til DNB?

Nei, DNB tilbyr ikke flytting av billån fra andre banker.

Hvordan blir lånet utbetalt?

Banken betaler ut til selger direkte. På den måten er transaksjonen så sikker som mulig for alle parter.

Hvor mye kan jeg få i billån?

Du kan få maksimalt lån opp til 100% av bilens totalverdi, som fremstår i kjøpskontrakten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *