Gebyrfritt Billån: Lån med lav rente

Gebyrfritt billån

Ser du etter et gebyrfritt billån eller et billån med lav rente? Vi i billånsguiden kan vise til Norges laveste renter og Norges beste betingelser.

Noen av oss liker å gå, men mange av oss trenger en bil! Enten du skal på Norgesferie eller må ha et fremkomstmiddel bil til jobben, gir en bil grenseløs frihet til å reise akkurat hvor du vil, når du vil!

Er drømmen å reise fra by til by, opp på viddene, ut ved havet? Vil du kjøre til Sverige eller cruise nedover autobanen i Tyskland?

Uansett hvilken destinasjon du ønsker å nå, hjelper Billånsguiden deg å komme frem til startstreken!

Bilkjøp er en av de store investeringene man gjør. Noen god investering er det ikke. Det medfører flere kostnader, men med Norges beste og billigste billån kan du kjøpe en ny bil, og nyte de laveste rentene du overhodet kan få.

Et billån kan du få til både ny bil, bruktbil, eller el-bil. Gebyrfrie billån har ikke etableringsgebyr, termingebyr, og andre kostnader. Så lenge du bruker avtalegiro eller eFaktura, er det eneste gebyret du få et tinglysningsgebyr på Kr. 1050,- fra det offentlige.

Hvordan få billig rente på billån?

Når du får lån hos en bank eller finansinstitusjon må du betale renter for pengene hver måned. Hvor mye du betaler avhenger først av den nominelle renten, og deretter av den effektive renten.

I et gebyrfritt lån vil du få de beste betingelsene for billån i Norge, og ut ifra hvor mye egenkapital du har, får du også de laveste rentene i landet.

Se også: Norges billigste billån

Norges beste betingelser

Med en av de høyeste scorene på Trustpilot har Lendo en av de høyeste poengsummene i hele bransjen. Blant de beste tilbakemeldingene florerer det av fornøyde lånekunder som sier at de har fått de beste betingelsene i Norge.

I følge norskkreditt, er rask responstid og effektiv utbetaling av midler, noen av de andre faktorene deres kunder også er fornøyde med.

Måten Lendo opererer på er at de sammenligner de besteavtalene de har tilgjengelig, og de har de beste. De er en del av Schibsted-konsernet, de som eier blant annet VG, Finn, og Aftenposten. Det er heller ikke den minste låneagenten i Norge.

De opererer også i Østerrike, Finnland, Danmark, og Sverige. Måten de jobber på er at de i samråd med deg som lånekunde formidler dialogen videre med alle de beste lånegiverne, og sammenligner tilbudene de får i retur.

Deretter får du hjelp og rådgivning av en av landets fremste eksperter til å velge det beste alternativet.

Sammenlign billån nå

Norges laveste renter

Å kjøpe bil koster penger, og de fleste av oss som kjøperen ny bil må derfor ta opp lån. Dette betyr ikke nødvendigvis at det er lurt å legge all kapitalen din på en bil. Det er en balansegang, der du vil få lavest mulig rente, og best mulige betingelser av långiver.

Har du dette klart for deg, og vet hvilken bil du vil ha ser du helt enkelt bare etter det beste tilbudet! Billånsguiden hjelper deg over målstreken!

Samtlige av våre långivere finansierer alle biltyper. Eksempelvis kan du ta et lån på Kr. 60000, og du kan ta opp et billån for flere millioner. Vi dekker hele spekteret og billån til alle tilgjengelige prisklasser i Norge.

Slik får du Norges Beste rente på billånet

Vi har listet opp noen skritt som vil hjelpe deg å finne best mulig rente på billånet.

Bruk lånekalkulator

Utifra blant annet; markedspris, nedbetalingstid, og biltype kan vi hjelpe deg å beregne hvilket tilbud du kan få på billån med denne billånskalkulatoren. for å sjekke hva hva et billån vil koste deg per måned!

Tjenesten blir levert av Lendo, og gir oversikt over alle tilbudene du kan få. Legg inn så nøyaktig informasjon du kan i feltene, og finn den laveste renten, og de beste betingelsene du kan få i Norge.

Kom i gang med lånekalulator her

Søk gebyrfritt billån

Med utgangspunkt i din privatøkonomi skal du vurdere hvordan du skal gå frem når du skal kjøpe bil. Det mest populære er å ta et tradisjonelt billån med pant i kjøretøyet, men det kan være det finnes løsninger som passer bedre for deg basert på økonomien din.

Hva er det som ligger til grunn for et bra billån med lav rente? For å finne det beste tilbudet må du få oversikt over dette først.

Slik får du lavest rente

Etter de mest åpenbare faktorene er lagt til grunne; bilens markedsverdi, biltype, tidligere skader, og ellers alt relatert til selve bilen, er det faktorer i din privatøkonomi som avgjør hvilken rente du kan få.

Bankene beregner seg frem til en kredittscore basert på dette. Selv om du skulle få et stivt tilbud ved første søknad, er det faktisk en hel del du kan gjøre med økonomien din for å forbedre denne før du prøver på nytt.

Prioriter nedbetaling av dyr gjeld med betalingsanmerkninger, spar opp mer egenkapital, og skaff deg en medlånesøker. Slik vil du forbedre kredittscoren din samtidig som du blir en mer attraktiv lånetaker i bankens perspektiv.

Banken beregner risiko når de skal finne optimal rente i den forstand. Alt du kan gjøre for å minske risikoen for misligholdt lån vil telle positivt i bankens øyne, og det kan være verdt det å legge en plan til å forbedre kredittscoren før du faktisk takker ja til et billån.

Når det er sagt går det alltids an å refinansiere et billån i etterkant. Dette vil kunne gi deg lavere rente og bedre betingelser, men ingenting er like bra som å ha et godt utgangspunkt før man signerer en avtale til å begynne med.

Følg med videre i artikkelen for å finne ut hvordan du kan få Norges laveste renter, og de beste betingelsene.

Slik fastsettes renten på billån

Å søke om å få et billån blir litt det samme som å søke et hvilket som helst annet lån. Det er litt samme prosess. Når du har sendt inn lånesøknad vil det gjøres en kredittsjekk og en kredittvurdering av deg.

Kombinert med informasjonen du oppga i søknaden blir renter, og betingelser beregnet individuelt for deg. Deretter vil du få et gjeldsbrev tilsendt av banken som du kan signere dersom du er fornøyd med tilbudet. Signeringen foregår på nett via BankID, og du kan ha lånet i boks relativt raskt.

I gjeldsbrevet blir det vist til to forskjellige renter. Nominell og effektiv rente. For å vite om tilbudet er bra må du være klar over forskjellen mellom disse. Basert på markedspris for finansiering, bankens styringsrente, og den øvrige økonomiske situasjonen i landet, er den nominelle renten essensielt det långiver krever for å låne deg penger.

Den vi forbrukere er mest interessert i er dog den effektive renten. Den forteller oss hva lånet faktisk kommer til å koste, da inkludert omkostninger, rentekostnader, og gebyrer. Med alle faktorene i bildet er den effektive renten alltid høyere enn den nominelle renten. Når du er på utkikk etter det beste alternativet skal du først og fremst sammenligne den effektive renten, og ikke den nominelle.

Er ikke billån noe for deg? Det finnes alternativer.

Her er to alternativer til billån som kan være gunstig for deg dersom du har lav kredittscore, lite egenkapital, og ingen medlånetaker.

Billån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er mest gunstig for bruktbiler. Du slipper etableringsgebyrer og lange behandlingstider. Det vil fortsatt foretas en kredittscore som avgjør hvilken rente du får på lånet, men du får lånet med engang, og kan bruke det på den bilen du vil ha!

Det er veldig lurt å ha klart for seg at man skal betale dette ned kjapt. Dersom man betaler det kjappere enn man ville betalt et tradisjonelt billån, kan det koste deg akkurat det samme.

Av den grunn er et billån uten sikkerhet kanskje det beste alternativet for deg. Samtidig sparer du på forsikringen, da det ikke gis kaskoforsikringer på gamle biler. Alt du trenger er ansvarsforsikringen og du er klar.

Billlån med refinansiering

Det beste alternativet er å øke boliglånet. Da flyter bilen med på den samme renten som du betaler boliglånet i.

Den eneste forskjellen du vil merke da er at beløpet du betaler per måned blir litt høyere, og du har mindre lånepotensiale igjen i boligen.

For å løse det kan man bare betale litt ekstra inn på boliglånet hver måned, og plutselig har man tatt det igjen, og bilen er teknisk sett nedbetalt.

NB: Sjekk forbrukerrådets nettsider med sjekkliste før du søker om forbrukslån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *