NAF billån

NAF billån

Som NAF-medlem kan du med alle fordelene det medbærer søke om billån gjennom deres samarbeidspartner, Nordea.

Billån fra NAF gir mange kundefordeler

Har du en drøm om å kjøpe ny bil eller å bytte ut den du allerede eier? Skaff deg et NAF Finansieringsbevis, så kan du slå til på et godt bilkjøp straks det dukker opp! Søknaden er unnagjort elektronisk på et blunk, og du kan hente ut finansieringsbeviset via Min side på NAF sine nettsider.

Ønsker du å kjøpe bil fra privat selger eller gjennom en profesjonell forhandler, så har NAF veldig gode betingelser på billån – med rente fra 3,10%.

I denne artikkelen skal vi dykke dypere inn på hva et billån fra NAF innebærer, så kan du se om det finnes en mulighet for deg utifra dine ønsker og behov.

Hvor mye kan jeg få i Billån fra NAF?

Hovedregelen er at du kan få låneramme inntil fem ganger din inntekt. Tjener du kr. 400000,- vil du kunne få låne opp til 2 millioner kroner. For å se hvordan et billån fra NAF kan se ut kan du teste Nordea sin billånskalkulator her.

Slik som de fleste lån avgjøres lånets størrelse, nedbetalingstid, og vilkår utifra en helhetsvurdering av husstandens økonomi. Banken ønsker alltid å sikre alle parter av en låne avtale. Dette skjer først gjennom en kredittvurdering og når det gjelder billån kan det være aktuelt med sikkerhet eller pant i bilen som kjøpes.


Det er mulig å låne opp til hele bilens totalsum, men gjelder det en ny bil får du maks 10 års nedbetalingstid. For Caravan kan du få opp til 15 års nedbetalingstid. Dette betyr forøvrig at om du søker lån til en 5 år gammel bil, vil du vanligvis få rundt 5 års nedbetalingstid på den. Dette høres kanskje dyrt ut, men husk at bilens verdifall er enormt de første 5 årene av sin levetid.

Slik kan et billån fra NAF se ut

Disse tallene er hentet ut i 2022, med forbehold om endringer.

Betingelser NAF Billån Nominell rente Effektiv rente  

  • Mer enn 35 % egenkapital 3,10 % 4,62 %.
  • 20 – 35 %  egenkapital 3,80 % 5,34 %
  • 0 – 20 % egenkapital   4,80 % 6,39 %

Priseksempel NAF Billån med 35 % egenkapital

Effektiv rente 4,62 % kr 150.000 o/5 år. Termingebyr kr 60. Etableringsgebyr kr 2000. Totalt kr 167.878.

Prisen gjelder for NAF-medlemmer på nye lånesøknader i 2022 og kan bli endret. NAF Billån leveres av Nordea.

Grønt Billån NAF

NAF Grønt Billån er lånet for deg som skal kjøpe el-, hybrid- eller hydrogenbil. Lånet vil være helt lik som det er for alle andre biler, men med enda bedre betingelser!

For elbil, hybrid- og hydrogenbil

Søker du om lån hos NAF sin samarbeidspartner kan du få inntil 100% finansiering med Grønt Billån NAF.

Hovedregelen er at hvis du kjøper en bil med redusert CO2-utslipp får du gunstigere fordeler enn hvis du kjøper en bil med fossilt brensel. Velger du en bil med enda lavere eller tilogmed 0-utslipp, får du faktisk så gode fordeler at det alene kan være grund nok til å ta et grønt valg ved kjøp av bil.

Grønt billån med NAF kan du søke om du skal kjøpe hydrogen-,hybrid-, eller elbil. Dette fungerer som alle andre billån, men med enda bedre betingelser. Det skal nemlig lønne seg å tenke litt grønnere, også når det kommer til kjøp av bil.

NAF Grønt billån er også i samarbeid med Nordea. Søk om et finansieringsbevis i dag så er du klar til å kjøpe om den riktige bilen dukker opp!

Grønt billån Nordea beregning

Med for eksempel 35% egenkapital kan et grønt billån fra NAF se slik ut:

Effektiv rente 4,26% kr 150000,- o/5 år. Termingebyr kr 60,-. Etableringsgebyr kr. 2000,-. Totalt kr. 166463,-.

I dette eksempelet kostet billånet deg totalt kr. 166463,-.

Betingelser for NAF Grønt Billån

  • Mer en 35 % egenkapital gir en effektiv rente på: 4,51 %
  • 20 – 35 % egenkapital gir en effektiv rente på: 5,24 %
  • 0 – 20 % egenkapital gir en effektiv rente på: 6,28 %

Priseksempel NAF Grønt Billån med 35 % egenkapital

Effektiv rente 4,51% kr. 150.000 o/5 år. Termingebyr kr 60. Etableringsgebyr kr 2000. Totalt kr. 167471,-.

Denne prisen gjelder for NAF-medlemmer på nye lånesøknader i 2022 og kan være endret litt.

NAF Billån leveres av Nordea

Med et finansieringsbevis fra NAF har du alt du trenger for å kunne slå til på et bilkjøp når drømmebilen dukker opp.

Finansieringsbeviset er uforpliktede og gyldig i en måned. Du søker og henter ut finansieringsbeviset elektronisk via nettsidene til Nordea.

NAF Smålån

Dersom bilen blir utsatt for skader og du får regninger fra verksted og det ene , og det andre, kan det fort bli dyrt. I slike tider kan du få behov for ekstra likviditet og økonomisk fleksibilitet i form av et aldri så lite lån.

Av og til kan man ha behov for ekstra likviditet i form av et lite lån.

I slike tilfeller kan NAF Smålån være redningen. NAF Smålån er et lån uten sikkerhet som tilbys til kun NAF medlemmer og leveres av Eika Kredittbank AS. Du avgjør mer eller mindre selv beløp og nedbetalingstid.

Renten avgjøres kombinert med dette og kredittvurderingen.

Dette lånet betales ned med en fast månedspris og det er alltid mulig å betale inn ekstra når du ønsker det. Slik kan du redusere både kostnaden og nedbetalingstiden.

Finansieringsmuligheter med NAF

Det er mange NAF-medlemmer som ikke er klar over at de også da har muligheter for finansiering av bilkjøpet grunnet NAFs samarbeid med Nordea.

Du kan få billån fra ca 3% nominell rente, hvis du er medlem av NAF. Hvis du skal kjøpe en ny bil, kan du få et finansieringsbevis som du kan bruke som bevis på at finansieringen er i orden, som så kan omgjøres til lån når du finner den bilen du vil kjøpe.

Det er lurt å skaffe et finansieringsbevis i forkant, så du vet hvor mye du har å bruke på ny bil. Det gjør det lettere å finne drømmebilen, og det gir en sikkerhet når man skal vurdere hvor mye man egentlig har råd til å kjøpe for.

Du har altså flere gode lånemuligheter med NAF som du kan benytte deg av hvis du er NAF medlem og trenger finansiering av ny bil.

Uansett om du skal kjøpe en helt vanlig bil eller om du skal kjøpe en grønn bil i form av en elbil, hybridbil eller hydrogenbil, så finnes det et billån som er skreddersydd for deg og dine behov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *