q Santander billån - Billånsguiden

Santander billån

Santander billån

Med et Billån fra Santander kan du nyte godt av de mange kundefordelene som for eksempel, bensin- og dieselrabatt, forsikringer til lån, og en rekke andre Santander-fordeler. Santander sier at de har det aller beste billånet, men dèt kan nok ingen bekrefte. Det vi kan gjøre er å formidle informasjon om Santander Billån, og så er det er opp til deg å velge det beste alternativet!

Hvor mye kan jeg få i Billån fra Santander?

Hos Santander får du opp til hele 100% finansiering og merkbare lånebetingelser. Du får opp til 10 års nedbetalingstid med rente fra 3%. Hvis du vil kan du prøve Santander sin billånskalkulator. Det vil gi deg et anslag på hvordan et billån derfra kan se ut.

Hvilken lånesum du får blir avgjort i samsvar med husstanden din sitt økonomiske bilde. Eiendeler, gjeld, inntekt, og flere andre faktorer inngår når banker foretar kredittvurderingene sine, med mål om at forbrukere skal bevare en forsvarlig økonomi, også etter billånet er utbetalt av Santander.

I praksis kan du låne hele beløpet enten bilen er brukt eller kommer direkte fra fabrikken den ble produsert i. Man får 10 års nedbetalingstid på fabrikknye biler og når det gjelder brukte biler må du som regel betale lånet tilbake før bilen blir 10 år gammel. Med andre ord, kjøper du en 7 år gammel bil, kan løpetiden til lånet være maks 5 år.

Fordeler med Billån fra Santander

Santander tilbyr lån opptil 350 000,- og du får en fordelaktig behandling av søknaden. Santander gir sjelden ut lån samme dag som søknaden kommer inn, men straks du får et lånetilbud, godkjenner det, og bekrefter tilbudet, blir pengene overført rimelig raskt.

Betalingsfri måned

Uforutsette kostnader i hverdagen? Med et billån fra Santander kan du utsette betalingene når behovet for dette oppstår.

Santander SAFE Låneforsikring

Bli trygg med Santander Safe Låneforsikring. Fjern bekymringene for uforutsette hendelser og forsikre lånet ditt. Det kan være vanskelig til tider å få hverdagen til å gå opp i opp økonomisk. Derfor er det viktig å tegne Safe Låneforsikring når du tar Billån fra Santander. Dette vil gi deg mulighet til å utsette nedbetalingen inntil hele tre ganger i året om du vil.

Har du hatt lånet i seks måneder og betalt inn alt du skal, kan du be om enda flere betalingsfrie måneder. Det er mulig å få tre betalingsløse måneder ila en 12 måneders periode, og du kan få alle tre på rad om du ønsker å bruke utsettelsene samtidig. Dette kan komme veldig godt med over en sommerferie eller en juleferie der du vil ha litt ekstra penger til overs.

Privatkunder får enkelt utsatt betalingene ved å kontakte kundesenteret. Dette gjelder ikke bedriftskunder, men privatpersoner har altså denne muligheten hver dag! Det eneste unntaket gjelder lån med kausjonist eller restverdi. Da må Santander ha en skriftlig bekreftelse fra kausjonisten, dersom dere ikke deler adresse.

Slike betalingsfire måneder er ikke helt gratis, men koster kr. 245,- for hver utsatte termin, og legges til påfølgende obligatoriske nedbetalingsmåned.

Santander Consumer Bank: Europas beste bank?

Santander ble kåret til den beste banken i Europa av magasinet Euromoney. Denne prestisjetunge kåringen baserer vurderingene sine på selskaper kredittvurdering, balanse, og spredning. Santander Consumer Bank ble notert med å ha svært solid balanse, skyhøy kredittverdighet, og massiv spredning internasjonalt.

Søk om Lån hos Santander: Søknadsprosessen

Etter du har fylt ut den enkle elektroniske søknaden vil du få et tilbud sålenge du oppfyller kredittsjekk-kravene. Får du et tilbud du liker kan du bekrefte det kjapt og få utbetalt lånet umiddelbart. Dette gjelder riktig nok forbrukslån, men ved billån er det en ganske lik prosess. Den største forskjellen er at lånet blir betalt direkte til selger og at banken trenger ytterligere informasjon om bilen før det endelige lånet kan beregnes for deg. Derfor bør du egentlig bare hente ut et finansieringsbevis inntil du har bestemt deg for hvilken bil du vil ha. Da kan du gjøre avtale med selger av bilen, snu deg mot banken, sende inn en konkret lånesøknad, og få det beste tilbudet mulig.

Rabatter som Santander-kunde

Med billån og leasing fra Santander får du rabatter på drivstoff.

Santander har markedets beste bensinkort med en rabatt på 4 % uansett hvilken bensinstasjon du fyller på. Om ikke det høres bra ut i disse tider, der drivstoffprisene florerer, bør du lese setningen på nytt: Du får hele 4% rabatt på drivstoff om du er kunde hos Santander!

Flexi Visa

Med kredittkortet, Santander Flexi, får du 4% bonus på samtdlige drivstoffkjøp, helt usammenhengende med av hvilken bensinkjede du fyller tanken din hos!

Ikke nok med det; Alt annet du handler på alle bensinstasjoner både i Norge og utenlands!

Videre fungerer Santander Flexi Visa-kortet som et helt ordinært kredittkort. Du kan bruke det akkurat hvor du vil med alle Santanders rennomerte fordeler.

Om du bare fyller et visst sted, på en spesifikk kjede, så kan du faktisk kombinere dette formidable kortet med bensinstasjonens eget kort, og få enda mer bonus og rabatt!

Søk om billån hos Santander

Er du på jakt etter et bra billån? Santander er et veldig populært billån, så det kan tenkes at dette også er billånet for deg!

Tips: Få tak i et lånebevis før du kjøper

Før du finansierer bilkjøpet med et billån er det fornuftig å skaffe deg et lånebevis, også kalt et finansieringsbevis. Lånebeviset forteller hvor mye du får og du kan derfor enklere finne frem til hvilke biler som er aktuelle. Når du finner bilen du har lyst på trenger Santander følgende informasjon:

  • Navn på selger
  • Hvor langt bilen har kjørt
  • Bilens registreringsnummer
  • Årsmodell og biltype

Når Santander har denne informasjonen kan de gjøre lånebeviset om til et lån, betale selgere, og så eier du din nye bil!

Lånebeviset er en trygget for alle parter ved kjøp av bil. Både banken, selger, og deg som kjøper, er på en måte sikret at transaksjonen går smertefritt.

Statens Vegvesen kan være en god ressurs for deg som ønsker å innhente opplysninger om biler, eller registrere nye opplysninger ved kjøp og salg. Dette gjelder spesielt dersom det er en bruktbil du skal kjøpe. Du kan nemlig sjekke om det er noen heftelser på bilen, slik at du ikke overtar gjelden til selgeren. Sistnevnte kan sjekkes i Brønnøysundregisteret.

Signèring av lånekontrakt

La oss si at du har fått innvilget lånet hos Santander. Det er nå du skriver under låneavtalen! Det gjøres enkelt og sikkert med BankID. Santander mottar gledelig kjøpekontrakt og salgsmelding. Nå har du også fått en gratis bilforsikring i 30 dager! Dette er for at du skal få god tid til å overta og hente bilen, samt gir det deg tid til å velge bilforsikring.

Takk for at du leste og lykke til videre i jakten på billån og bil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *